Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Annelies Holscher-Schouten over haar expositie bij Louis Art Gallery

"Ik ben Annelies Holscher-Schouten, opgegroeid in een gezellig en zeer creatieve familie. De creativiteit zit in muziek, cultuur, beeldende kunst, digitale kunst, dans, koken etc.

Iedereen doet wel iets om anderen te prikkelen, ieder op z'n eigenzinnige manier. Anne, mijn nichtje, haar passie, kunst en creativiteit uiten zich in de dans en bij Nicolette, haar vriendin, in de kookkunst.

Fotograferen is mijn passie. Het was een uitdaging toen Anne en Nicolette mij vroegen foto's te maken van een aantal danseressen in restaurant Louis, dat ook als podium voor dans dient.
De shoot in die barokke omgeving met zachte verlichting, enkele spots en naar binnenvallend zonlicht bleek niet gemakkelijk en het vastleggen van dansende meisjes is fantastisch en een hele kunst.
Ik wilde de kracht van de dans, de bewegingen, de expressies in de houdingen van de danseressen uit de foto's laten spreken. De zwart-wit foto's geven het sterke contrast weer tussen donker en licht, rust en beweging."

20140717 5188zw copy

20140717 5436zw copy

20140717 5701