Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Diner

restaurant-louis-diner-001restaurant-louis-diner-002restaurant-louis-diner-003

Komt u dineren, dan heeft u de keuze uit gerechten die op het krijtbord staan vermeld. Uit die gerechten kunt u voor €26,50 euro uw eigen driegangenmenu samenstellen. Maar u kunt ook losse gerechten kiezen:

Los voorgerecht: €8,50
Los hoofdgerecht: €17,50
Los dessert: €7,50

restaurant-louis-wijnkaart
Klik hier voor onze wijnkaart

 
 

Menuutje op het Muzenplein
3 gangen voor €26,50

scheidingslijn-menu

Voorgerechten ( € 8,50)

Soep van de dag

Tonijntartaartje met avocadosalsa

Warme salade van chinese kool en boerenkool met tempeh en paddenstoelen geglaceerd in soja-sinaasappel-gembermarinade en gerookte amandelen

Carpaccio van weide koe, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, pesto

Rilette van snoekbaars met huisgemaakte Vadouvan-mayonaise

Salade van gerookte vissoorten met verse dille

"Carpaccio" van chioggia-biet met belugalinzen, peulvruchten, vergeten groenten, gegrilde groene asperges, chia- en hennepzaadjes en truffelvinaigrette

scheidingslijn-menu

Hoofdgerechten (€ 16,50)

Gamba's in limoen-salie-knoflook-boter

Op de huid gebakken zalmfilet met olie van zeekraal en dille

Kabeljauw uit de oven en papilotte met venkel en lamsoor gestoofd in witte wijn 

Lende van weidekoe met saus van port, rode wijn en truffel

Boeuf Bourguignon

Drie tomaten uit de oven, elk op andere wijze vegetarisch gevuld met o.a hennepzaadjes, zeekraal, groenten en kwarteleitje

Parelhoen met dragon

Pannenkoekjes van kikkererwten met avocado, alfalfa, radijs, cashewnoten, dadel en sesamolie

Grote paddenstoel met spinazie, mozzarella en tomaat in salie-olijfolie-marinade en huisgemaakte ravioli met ricotta, parmezaanze kaas en artistjok

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met Pommes Louis (verse friet gebakken in kokosolie) of Quinoa. Daarnaast serveren wij er ofwel warme groenten ofwel salade bij.

scheidingslijn-menu

Nagerechten (€ 6,50)

Coupe Frangelico: biologisch hazelnootijs en vanilleijs, hazelnootlikeur, slagroom, nougatine

Warme crème van kastanje met biologisch vanille-ijs

Parfait van kaneel en kardemom

Chocolade-kokos-amandeltaartje gezoet met agavesiroop en dadels geserveerd met biologisch frambozenijs

Semifreddo van nougat

Tarte tartin met fruit van het seizoen

Kaas met pruimedanten